• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sincerite.nl
 • Direct contact opnemen
 • Over Sincérité

  Contact opnemen

  Sincérité is een ervaren en flexibele organisatie die een erkende partner is
  voor particuliere en publieke zorgaanbieders, vastgoedontwikkelaars,
   én voor alle andere partijen die een steentje willen bijdragen aan
  klantgerichte innovatie van het woon-, en zorgaanbod in Nederland.

  Wat is Sincérité?

  Sincérité draagt, aan de hand van bedrijfskundige modellen en toepassingen, oprecht en actief bij aan kwaliteitsverbetering, evenwichtige beeldvorming en transparantie van de ouderenzorg. Dankzij die sterke focus heeft Sincérité inmiddels een schat aan ervaring op dit terrein.

  Ons doel:

  het woon- en zorgaanbod is dermate divers dat iedere oudere 
  een keuze kan maken die past bij de eigen persoonlijkheid en leefstijl.

   

  Sincérité is uit het Frans afkomstig en staat voor eerlijk, open en oprecht.

  Sincerite logo

  Jaarringen of groeiringen zijn patronen die herkenbaar zijn bij dwars gezaagd hout. Rondom het binnenste, oude hout, bevindt zich een levendige patroon van lichte en donkere ringen. In kleur en beeld tonen de jaarringen de geschiedenis van de boom. Is er een mooier symbool om aan te geven dat:

  • het leven jong in de kiem begint,
  • van jaar tot jaar wordt aangevuld met levenservaringen,
  • ieder mens een eigen geschiedenis en karakter heeft en
  • het leefpatroon onlosmakelijk met een individu verbonden is.

  Wij kozen voor deze naam en dit logo omdat dit de houding en visie aangeeft van ons werk.

  Wie is Sincérité?

  Sincérité telt op dit moment vier personen. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van gespecialiseerde partijen en partners die ons bij specifieke vraagstukken kunnen assisteren.
  De oprichters van Sincérité zijn thuis in de wereld van zorginstellingen en vastgoed partijen. Beide oprichters hebben, naast hun paramedische opleiding en werkervaring, eigen specialismen ontwikkeld.

  Leon Goossens deed onderzoek naar de aard en de verschillen van particuliere en reguliere woonzorgvoorzieningen*. Hij heeft, na zijn paramedische opleiding, bedrijfskundige opleidingen gevolgd. De laatste 20 jaar heeft hij in logistieke en financiële processen zijn sporen verdiend als business consultant en projectmanager. De laatste jaren is hij succesvol als zelfstandig ondernemer in het werkgebied van organisatieontwikkeling en informatisering en werkt hij voor en samen met gerenommeerde klanten en toeleveranciers.LinkedIn logo

  LinkedIn profiel Leon Goossens:

  Will Goossens heeft haar paramedische opleiding aangevuld met communicatie- en marketingopleidingen en de Master of Health Administration (MHA) aan de Universiteit van Tilburg. Haar trackrecord brengt meer dan 20 jaar ervaring in als voorlichter, secretaris, verenigingsmanager en programmaleider. Functies die zij vervulde bij het Koningin Wilhelmina Fonds en de Nederlandse Hartstichting en bij branche- en beroepsorganisaties in de zorg en daarbuiten. Ze heeft professionele ervaring met organisatieopzet en -ontwikkeling en cultuurontwikkeling, met beleidsontwikkeling en –uitvoering, met Communicatie/PR/Voorlichting en met vrijwilligersmanagement.LinkedIn logo

  LinkedIn profiel Will Goossens

   

  *)
  De resultaten van dit onderzoek, onder auspiciën van de faculteit Bedrijfskunde van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Economisch Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (EIM),verschenen in boekvorm.
  Klik hier voor meer informatie.

  Inschrijven blog