• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sincerite.nl
 • Direct contact opnemen
 • Marktonderzoek zorgvastgoed voor investeerders

  Contact opnemen

  Marktonderzoek zorgvastgoed

  Waarom kiezen voor een marktonderzoek zorgvastgoed?

  Velen zijn ervan overtuigd: investeren in zorg of zorgvastgoed biedt perspectief. De feiten zijn er. Nederland vergrijst, de overheid stelt minder middelen beschikbaar en mantelzorg is lang niet voor iedereen de oplossing. Het is dan ook niet vreemd dat tal van nieuwe initiatieven ontstaan. Maar niet elk initiatief is succesvol en te hoge leegstand is het resultaat. Het laatste wat u wilt is uw 'goede geld naar kwaad geld gooien' ofwel ergens geld insteken waarvan bekend kan zijn dat het verlies oplevert. Toets de plannen van uw nieuwe initiatief daarom met een marktonderzoek. 

  Een marktonderzoek over en voor zorg wijkt af ten opzichte is marktonderzoek dat inzicht geeft in consumentengedrag. Dat is immers een bekend fenomeen in Nederland en er zijn tal van partijen die dit aanbieden. Als het om zorg gaat bent u op zoek naar data over ziektes en aandoeningen, zorgindicaties en zorgzwaartepakketten. En wat dacht u van inkomen en vermogen gerelateerd aan 75-plussers? Een goede concurrentieanalyse brengt (prijs)informatie van uw concurrenten in beeld. De totaalsom van deze data maakt duidelijk of uw nieuwe initiatief 'een gat in de markt is'.

  Marktonderzoek zorg is dus een specialisme. Sincérité bundelt alle aspecten die verbonden zijn aan zorg en beschikt over specifieke bronnen. 

  Voor investeerders heeft Sincérité een snel en compact maatwerk marktonderzoek ontwikkeld. Om na te gaan welk maatwerk in uw situatie het meest geschikt is, hebben wij een korte inventariserende vragenlijst opgesteld.

   

  Inschrijven blog